keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Chilitryffelit II

Tein vuosi takaperin chilitryffeleitä, joita kehuttiin kovasti, mutta toivottiin voimakkaampaa chilin makua. Tänä jouluna päätin ottaa näistä makeisista revanssin ja tuplata chilin määrän. Satsaus kannatti, sillä tryffelit katosivat parempiin suihin ja kehuja sateli paljon enemmän. Tumman suklaan jälkeen suut täytti mukavasti poltteleva chili. 

n. 25 kpl

1 dl kuohujermaa
2 rkl margariinia
3/4 dl tummaa muscovadosokeria
175 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus väh. 70%)
1 tl punaista chiliä

KORISTELUUN:
punaista chiliä

Murra tai hienonna suklaa paloiksi. Kiehauta margariini, kerma, sokeri ja chili. Lisää suklaapalat ja sekoita, kunnes seos on tasainen. Anna hieman jäähtyä. Kaada tryffeliseos pursotinpussiin ja pursota vuokiin tai pieniin tötteröihin. Koristele chilillä. Säilytä chilitryffeleitä viileässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti