Näistä makeisista kehkeytyi miehen tämän joulun suosikki. Omaan makuun ne olivat hyviä, vaikka olisin pärjännyt hieman vähemmällä piparimäärällä ja enemmällä suklaalla.
12 kpl
50 g piparkakkuja
200 g suklaata
60 g voita
50 g mantelirouhetta
Palastele piparit muovipussissa ja painele palaset kaulimella murskaksi. Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaapalat. Sekoita suklaata kunnes seos on tasaista. Säästä osa mantelirouheesta sydämien pinnalle, mutta lisää suklaan joukkoon piparimurut ja osa mantelirouheesta. Sekotia tasaiseksi massaksi. Annostele seos pieniin paperisiin vuokiin ja ripottele pinnalle mantelirouhetta. Laita sydämet jääkaappiin kovettumaan n. tunniksi. Valmiit piparisuklaat on parasta säilyttää jääkaapissa.
➔ Kaikkien aikojen jouluherkut 2015
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti