keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Wiener nougat

Wiener nougat ei ehkä ole aivan oma suosikkini, mutta hyvä ne totta vie ovat. Itse taisin paahtaa manteleita hieman liikaa, koska niiden maku hyökkäsi päällimmäisenä suuhun. Alkuperäisessä ohjeessa laitettiin taikina leivinpaperoituun vuokaan, minä valutin omani karkkivuokiin. 

250 g nougatia (esim. Marabou Dubbel Nougat)
150 g tummaa suklaata
100 g mantelilastuja

Paahda mantelilastut kuivassa paistinpannussa. Sulata tumma suklaa ja nougat ja yhdistä ne keskenään. Sekoita lopuksi paahdetut mantelilastut suklaa-nougat-seokseen ja levitä leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Laita jääkaappiin jähmettymään yöksi. Kun seos on jähmettynyt, leikkaa sopiviksi annospaloiksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti