torstai 12. maaliskuuta 2015

Porkkana-jauhelihapihvit

Vaihtelua perus jauhelihapihveihin. Omaan makuun rakuuna maistui liian voimakkaana, puolittaisin sen määrän. 

4 annosta

400 g naudan jauhelihaa
2 porkkanaa
1 dl maitoa
½ dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 tl rakuunaa
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria

Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Mittaa kulhon pohjalle maito ja sekoita siihen korppujauhot. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, porkkanaraaste, muna, kämmenellä hienonnettu rakuuna, suola ja pippuri. Taputtele taikinasta kostutetuin käsin 10 ohutta pihviä leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista 250 asteisessa uunissa n. 8 min. 


➔ Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti