Haksahdan aina kaikkeen missä on banaania, varsinkin jos se on vielä yhdistetty suklaaseen. Kuorrutteessa olisi voinut olla mielestäni hieman enemmän makua, mutta turha kuvitellakaan, ettei lapset olisi tätäkin tuhonnut.
500 g voita
4 dl sokeria
4 munaa
5 ylikypsää banaania
7 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
3 tl kanelia
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g taloussuklaata
KUORRUTUS:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g pehmeää margariinia
4 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
PINNALLE:
taloussuklaarouhetta
Sulata voi ja muussaa banaanit. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kaikki kuivat aineet yhteen. Rouhi suklaa. Sekoita muna-sokerivaahtoon jauhoseos, voisula, banaanimössö ja suklaarouhe. Kaada taikina syvälle uunipellille ja paista 175 asteessa n. 35 min. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään, levitä jäähtyneen piirakan pinnalle ja ripottele viimeiseksi päälle suklaarouhe.
→ Kotikokki/Muijan_keittiossa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti