Tropical salsalla saa erilaista makua kanaruokaan, mutta tämä ei kyllä ollut meidän porukan lemppari. Syötyä tuli kuitenkin.
530 g maustamatonta, luutonta broileria
öljyä
n. ½ tl suolaa
muutama rouhaisu sitruunapippuria tai mustapippuria myllystä
1 pieni keltasipuli hienonnettuna
1 punainen suippopaprika kuutioituna
4 säilykepersikan puoliskoa kuutioituna
n. 1 dl tropical salsaa (Santa Maria)
1 dl vettä
2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
100 g chili-paprikatuorejuustoa
½ tl suolaa
kuivattua oreganoa
Paloittele lihat halutessasi pienemmiksi. Ruskista lihat kevyesti paistinpannulla öljyssä, mausta pinnat molemmin puolin paiston aikana. Siirrä lihat uunivuokaan. Laita pannulle sipuli ja paprika ja anna niiden freesaantua hetken. Lisää pannulle kaikki loput ainekset ja anna kastikkeen kiehahtaa muutama min. Tarkista kastikkeen maku. Kastike saa olla sakeaa, sillä lihoista irtoaa kypsimisen aikana nestettä. Kaada kastike lihojen pinnalle. Kypsennä ruokaa 175-200 asteisessa uunissa 30-40 min riippuen lihapalojen paksuudesta. Tarkista lihojen kypsyys lihan keskiosasta.
+
Tarjoa keitetyn riisin tai pastan kanssa.
→ Mimmin keittiö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti