Mies toivoi isänpäiväksi lihavoileipäkakkua, joten sitä siis sai, ja hyvin maistui.
2 pkt isoa paahtoleipää
250 g kinkkusuikaleita
600 g tuorejuustoa maun mukaan
600 g ranskankermaa
1 lihaliemikuutio
kuumaa vettä
TÄYTE 1:
200 g ranskankermaa
200 g tuorejuustoa
250 g kinkkusuikaleita
TÄYTE 2:
200 g ranskankermaa
200 g tuorejuustoa maun mukaan
kurkkusalaattia maun mukaan
PÄÄLLINEN:
200 g ranskankermaa
200 g tuorejuustoa
KORISTELUUN:
ohutta leikkelettä
viinirypäleitä
Laita liemikuutio sulamaan kuumaan veteen. Sekoita täytteet ja leikkaa leivistä reunat pois. Aloita kokoaminen: Ensimmäiseen kerrokseen kokonaisia leipiä vierekkäin, kostuta lihaliemellä ja lisää päälle täytettä 1. Toiseen kerrokseen puolita yksi leipä pituussuunnassa ja aloita kerroksen reunasta puolikkaalla leivällä, laita kokonaisia leipiä ja viimeiseksi puolikas leipä, näin tulee tukevampi. Kostuta lihaliemellä. Lisää päälle täytettä 2. Jatka näin 4-5 kerrosta. Päällimmäistä kerrosta ei kannata kostuttaa. Koristele vasta tarjoilupäivänä.
→ Kotikokki/myy94
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti