Makua tähän ruokaan saa mieleistä, maustettua pastakastiketta käyttämällä. Kebablastujen maulla on väliä, älä valitse halvinta mahdollista!
4 dl tummaa sarvimakaronia
300 g kebablastuja
500 g pastakastiketta
PÄÄLLE:
2 isoa tomaattia
n. 2 dl juustoraastetta
PÄÄLLE:
(lehti)persiljaa
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, valuta. Sekoita makaronit, kebablastut ja pastakastike, kaada voideltuun uunivuokaan. Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi, levitä makaroniseoksen päälle, ripottele lopuksi juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia. Ripottele valmiin paistoksen päälle vielä runsaasti silputtua (lehti)persiljaa.
→ Katariinan keittiössä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti