lauantai 19. lokakuuta 2019

Chorizokeitto

Maku oli jo lopulta pelkästään makkaroiden ansiosta tulinen, mutta yllättäen lapsillekin maistui ja hyvin. Mies veti niin paljon, ettei seuraavalle päivälle enää riittänyt. 

6 annosta

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
öljyä
1 ½ l vettä
2 lihaliemikuutiota
10 perunaa
1 paprika
200 g maissia
suolaa
pippuria
1 tlk säilyketomaattia
100 g paseerattua tomaattia
300-400 g chorizomakkaroita

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja lihaliemikuutiot, kuutioidut perunat, pienennetty paprika ja maissi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Keitä n. 10 min ja lisää tomaatit ja makkarat. Keitä vielä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti