torstai 7. kesäkuuta 2018

Tonnikala-spagettivuoka

Purkkitonnikala on tällä hetkellä niitä harvoja "kaloja", jotka meidän perheessä maistuu kaikille. Suurinta murhetta tuottaa ronkeli, uhmaikäinen kolmevuotias. No, hyvä että syö edes tätä, koska hyvää se tämäkin on. 

3 annosta

250 g spagettia
1 prk tonnikalaa öljyssä
400 g basilika-tomaattikastiketta
2 dl juustoraastetta
1 tl oreganoa
½ tl rouhittua mustapippuria
6-8 kirsikkatomaattia

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. 


➔ Yhteishyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti