POHJA:
1 dl maitoa
1 muna
1/4 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g sulaa rasvaa
TÄYTE:
1 prk tonnikalaa
vajaa 200 g parsakaalia
150 g fetajuustoa
2 munaa
2 dl kermaa
1 rkl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 ½ dl juustoraastetta
Sekoita maito ja munat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä kaikki aineet. Painele piirakkavuoan pohjalle. Laita pohjan päälle ensin hiukan juustoraastetta, sitten tonnikalaa, parsakaalia ja fetajuustoa (murustele hiukan). Sekoita munat, kerma, vehnäjauho, suola ja pippuri sekä osa juustoraasteesta. Kaada piirakan päälle ja ripottele hiukan juustoraastetta pinnalle. Paista 200 asteessa n. 40 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti