sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Tomaattinen uunimakkara

Tällä ohjeella tulee törkeesti paras uunimakkara. Vaihtelua saa vaihtelemalla kasviksia ja erimakuisia juustoja. 

4 hlö

2 makkaraa
200 g emmentaljuustoa
4 tomaattia
mustapippuria
sitruunapippuria
basilikaa tai oreganoa
barbeque-kastiketta
ketsuppia

Kuori makkarat ja tee niihin viiltoja n. sentin välein. Upota viiltoihin juustosiivut. Viipaloi tomaatit ja lisää vuokaan. Rouhi päälle musta- ja sitruunapippuria sekä basilikaa tai oreganoa. Pursota makkaroiden ja tomaattien päälle barbeque-kastiketta ja ketsuppia makusi mukaan. Paista uunimakkaroita 225 asteessa n. puolisen tuntia, kunnes juusto on kunnolla sulanut ja tomaatit pehmenneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti