lauantai 19. elokuuta 2023

Jauheliha-Koskenlaskijakeitto

Varmaan sata kertaa olen sanonut, mutta Koskenlaskija tekee kaikesta niin vaan parempaa.

4 hlö
 
n. 7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
loraus soijakastiketta
paprikajauhetta
suolaa
5 isoa perunaa
1 pss keittojuureksia (pakaste)
400 g jauhelihaa
1 iso keltasipuli
250 g Koskenlaskijaa
 
Kuumenna vesi ja mausteet kiehuvaksi kattilassa. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat sekaan. Keitä n. 10 min. Hienonna sipuli ja kuullota pannulla. Ruskista jauheliha. Lisää kasvikset ja jauheliha keittoon, keitä kunnes kasvikset kypsiä. Lisää Koskenlaskija paloiteltuna ja sekoita niin, että juusto on sulanut liemeen. Tarkista maku ja liemen määrä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti