keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Cannellonit

Miehen makuun ruoassa maistui hieman liikaa valkosipuli (laitoin kaksi kynttä), omaan makuun oli juuri sopivasti. Lapset näivisti. 

Alkuperäistä ohjetta muutin sen verran, että jätin siinä olleet herkkusienet pois. 

4 hlö

8-10 kpl cannelloniputkia

TÄYTE:
300 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
100 g sulatejuustoa
70 g tomaattisosetta
1-2 valkosipulin kynttä murskeena
½ tl oreganoa
½ tl viherpippuria
suolaa

PINNALLE:
1 1/4 dl smetanaa
2 dl kermaa
2 dl juustoraastetta
1/4 tl muskottipähkinää
suolaa

Kuumenna paistinpannu ja ruskista täytettä varten jauheliha. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu. Lisää lihaseokseen sulatejuusto, tomaattisose ja valkosipulit. Sekoittele aineksia pannussa, kunnes juusto on sulanut. Mausta seos. Voitele pitkänomainen uunivuoka. Täytä cannelloniputket yksitellen. Pidä putkia pystyssä uunivuoassa ja lusikoi täytettä niin paljon kuin putkeen mahtuu. Kallista putket vierekkäin vuokaan. Sekoita smetanan joukkoon kerma, juustoraaste ja mausteet. Kaada seos rullien päälle. Kypsennä ruokaa uunissa 225 asteessa n. 30 min. 


➔ Tammen uusi keittokirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti